Even lachen...

kade rechteroever

Bart De Wever: “Overkapping ring maakt dubbele snelweg mogelijk”

N-VA staat open voor het overkappen van de Antwerpse ring, maar heeft voor het “Ringland” dat zo ontstaat een iets andere bestemming in gedachten dan de actiegroepen: nog een extra ring. Dat heeft de Antwerpse burgemeester, partijvoorzitter en topfavoriet voor de verkiezingen Bart De Wever gezegd in een exclusief interview met TV Olen.
 
Hoewel De Wever het niet echt heeft voor actiegroepen, is hij het concept Ringland wel genegen. “Een heerlijk idee, dat alle hard werkende Vlamingen ten goede komt. Op het dak van de Antwerpse Ring zouden we immers een prachtige tweede ring kunnen bouwen, zodat alle fileleed in één klap is opgelost. Dubbel ringplezier. Heerlijk toch!”
 
Op de vraag of een dubbele ring niet voor nog meer luchtvervuiling zorgt in Antwerpen Noord en Borgerhout, reageert De Wever kordaat: “Ik heb gezegd alle hard werkende Vlamingen, met de nadruk op hard werkend, in Antwerpen Noord en Borgerhout wonen enkel sossen, vegetariërs en homoseksuelen. Zij zullen Vlaanderen niet vooruit helpen, tenzij door in de schone lucht van de Ardennen te gaan wonen.”
 
In de rubriek “TV Olen Kiest” laten we in de aanloop naar de moeder aller verkiezingen alle partijkopstukken aan het woord. De volgende keer is dat Wouter Van Besien van Groen! over zijn schijnhuwelijk met een Iraanse Kastanjeboom

Sidney Claes
TV Olen 08-05-2014
http://tvolen.be/2014/05/08/bart-de-wever-overkapping-ring-maakt-dubbele-snelweg-mogelijk/

Tags: