Antwerpen kan tellen!

kade rechteroever

Meten is weten, goede fietsdata is de sleutel naar een nog beter en veiliger fietsbeleid. Antwerpenize.be neemt daarom deel aan de 1ste Vlaamse Fietstelweek 2015, een initiatief van Fietsberaad.

Iedereen telt mee!
De provincie Antwerpen, De Fietsersbond en de Stad Antwerpen tellen in Antwerpen de fietsers via verschillende tellussen en manuele steekproeven. Antwerpenize.be wil hier graag ontbrekende data aan toevoegen zodat de gegevens nog accurater worden.

Wij roepen iedereen op om mee te doen…

Laat je tellen
Download hier de App (die binnenkort beschikbaar is) voor iOS en Android, en laat je tellen! Misschien win je een van de vele prijzen.

Zeg ons waar we moeten tellen
Ben je benieuwd naar de fietsbewegingen op een bepaalde plek. Je kan op deze kaart zelf een suggestie doen voor een interessant fietstelpunt.

Tel zelf mee
Schrijf je HIER in voor het Antwerpenize FietsCamp op dinsdag 8 september van 19u30 tot 21u30 in het gebouw van iBike in de Lange Lozanastraat 215 in Antwerpen. Je zal hier alle nodige uitleg en instructies krijgen zodat je actief mee kan tellen tijdens de ochtendspits van donderdag 17 september tussen 7u30 en 9u.

Antwerpenize 24-07-2015
http://antwerpenize.be/ 

Tags: