Teken voor een volledige overkapping en een scheldekruising verder van de stad!

kade rechteroever

De Vlaamse regering wil een overkappings-intendant benoemen, die alleen maar overkappingen mag onderzoeken samen met het BAM-tracé. Dat is niet goed. Want zo valt hoogstwaarschijnlijk een volledig overkappingssysteem als Ringland of RingvanA al bij voorbaat uit, wegens niet compatibel.

De verenigde Antwerpse actiegroepen hebben een charter voor de intendant opgesteld, waarin we vragen dat niet het... BAM tracé maar een volledige overkapping centraal staat. En waarin alle tracés bekeken worden, niet alleen het BAM tracé. Daarover gaat deze petitie.

De komende weken en maanden zal daar hard om gevochten worden. Op 2 juli spreken Ringland, stRaten-generaal en Ademloos in het Vlaams Parlement.

We moeten tonen wat een écht draagvlak is. Jouw handtekening is voor ons cruciale steun!

Je denkt misschien dat de strijd al gewonnen is, omdat iedereen het woord "overkapping" gebruikt, maar niets is minder waar! We zijn nog maar begonnen en het zal nog heel spannend worden. Daarom...

Deel de petitie en teken de petitie.

Vergeet ondertussen niet te feesten! Op zondag 28 juni is het weer Ringland festival! Wij zullen er zijn. smiley

 

RT:Reactie Ringland over zog. studie:'Voorstel stad Antwerpen strategische overkappingen is historische vergissing' http://t.co/E4T6E8bjHV

— Wim van Hees (@WimvanAdemloos) 22 juni 2015

 

 

 

Tags: